Trainers kunnen maar max 5 Remote Raids per dag doen vanaf 6 april 2023.

Deze wijzigingen zijn bedoeld om het spel opnieuw in balans te brengen (= eerlijker te maken) en ervoor te zorgen dat Trainers er jarenlang plezier van zullen hebben. Sinds hun introductie in 2020 domineren Remote Raid Passes de ervaring van het spelen van Pokémon GO op een manier die nooit de bedoeling was. Door Remote Raids  vielen Comunities uit elkaar en top Pokemon GO locaties blijven leeg gedurende events. Niantic hoopt op deze manier om het spelen van Pokémon GO met je vrienden, familie en gemeenschap opnieuw mogelijk te maken

De wijzigingen aan Remote Raids worden van kracht op 6 april 2023 om 11:00 uur PDT (GMT -7).
Niantic heeft ook remote raid pass duurder gemaakt, maar je kan uit opdrachten nu ook Remote Raid pass krijgen.

Limieten voor deelname aan Remote Raid:

  • Trainers kunnen deelnemen aan maximaal 5 Remote Raids per dag.
  • Dit maximum kan wijzigen en stijgen voor speciale evenementen.
  • Remote Raids geven minder Candy XL dan een Premium Raid Pass (was voor 6 april 2023 ook al zo)

Persoonlijke mening:

Ik heb er een gemengd gevoel bij, ook al gebruik ik enkel remote Raids bij speciale pokemon.

Het is wel goed dat ze Remote raids niet afschaffen en 5 raid pass is eigenlijk wel genoeg om toch nog die zeldzame legendarische pokemon te vangen of mee te doen aan Raid Hour.

We mogen ook niet vergeten dat er veel meer Gym’s zijn bijgekomen, er zijn dus ook meer raids waar je gewoon kan naartoe stappen. Hopelijk ontmoeten we daar opnieuw andere trainers en kunnen er weer vriendschappen gesloten worden.

Anderzijds spelen nu meer mensen van thuis uit omdat ze niet aanwezig kunnen zijn op het event. Die mensen stoppen nu mogelijk met spelen. Maar ergens is het ook niet eerlijk dat je van uit je luie zetel even goede pokemon kan hebben dan iemand die de moeite deed om buiten te komen.

 

Door goud11je

Hobbygamers Pokémon Champion

4 gedachte over “Remote Raid Pass update”
  1. Remote Raid kost geld. Ik doe er niet zoveel. Al hoop ik wel dat ze bij grote evenementen er iets meer geven.

  2. Ik dacht eerst 5 remotes per dag is meer dan voldoende. Maar dat valt toch wel tegen, zeker omdat er meer Gym’s zijn dan vroeger. Gewoon door enkele invites van friends kom ik reeds aan ongeveer 5 remotes 🙁

    1. Toch is 5 remotes ook niet weinig. Je kan per week dus wel 35 raids (7 keer 5 raids) doen. Al je dat per week bekijkt is dat toch al redelijk veel. Het gaat je echter wel wat kosten :scratch:

Reacties zijn gesloten.