In 2007 werd Pokémon United in het leven geroepen, toen nog bekend als Sinnoh.nl. Door de jaren heen hebben we de Nederlandse en Belgische Pokémon-community voorzien van het laatste nieuws en informatie over aankomende games, lokale events, en meer.

Pokémon is de grootste mediafranchise ter wereld, en de games en marketing worden ieder jaar groter, complexer en uitgebreider. Pokémon United is een site die we altijd met liefde in onze vrije tijd hebben bijgehouden, maar in de laatste jaren hebben we gemerkt dat dit steeds lastiger wordt. Niet alleen zijn we al lang geen studenten meer met zeeën van tijd, ook ziet het online medialandschap er tegenwoordig een stuk anders uit.

In plaats van in te leveren op de kwaliteit, hebben we als crew daarom besloten om na 15 mooie jaren er een punt achter te zetten.

Wat gaat er veranderen?

In de toekomst zullen er geen nieuwe nieuwsberichten, walkthroughs en informatiepagina’s gepubliceerd worden op de Pokémon United-website. Ook zullen er geen tweets meer geplaatst worden op ons Twitter-account (@PokemonUnitedNL).

Wat verandert er niet?

De Pokémon United-website, inclusief de walkthroughs en Pokédex, zullen in ieder geval tot het einde van 2023 online blijven. Je kunt dus nog steeds gebruik maken van al onze informatie over Pokémon Red & Blue tot en met Scarlet & Violet.

Ook blijft de Discord-server vooralsnog bestaan.

Waar kan ik nu mijn nieuws vinden?

Voor algemeen nieuws over de Pokémon-games, TCG, en tekenfilmserie, kun je terecht op de internationale Pokémon-fansites, zoals Serebii, PokéBeach, Marriland en PokéJungle. Ook kun je je abonneren op het officiële Nederlandse Pokémon-YouTubekanaal.

Bedankt!

We willen iedereen die in de afgelopen jaren Pokémon United hebben gelezen, meegediscussieerd hebben op het forum en in de Discord, of op een andere manier van PU gebruik hebben gemaakt, van harte bedanken voor jullie steun. Hopelijk zien we jullie in de toekomst nog eens terug!

Rob, Prof. 9, Weblock, PokémonTrainer, ShadowLoom

We gaan deze site missen toch ?

ik heb er ooit echt veel tijd op doorgebracht.

Met het stoppen van deze site is Hobbygamers (Vroeger TanTanEx forum) nog de enige van oorsprong Nederlandstalige Pokéfan site op het internet.

Door Bloom

2 gedachte over “Sinnoh.nl. / Pokémon United gaat stoppen :-(”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:lach: 
:whistle: 
:yes: 
:ween: 
:mail: 
:jammer: 
:unsure: 
o-) 
:fluiten 
:fluiten2 
:lol 
:money 
:fuck 
:aengel2: 
:cheerleader 
:~ 
;o) 
:kwaad 
B) 
:DD 
:p 
:XD 
:XP 
:-/ 
;p 
Oo) 
:eitje 
:ei2 
:gamershalloween 
:gamershalloween2 
:hobbygamer 
:aengel: 
:pica 
:modderkieken 
:wobbo 
:sintJ: 
:sintOO: 
:sintXD: 
:candy 
more...