Zoals op forum aangegeven wacht ik ook nog een beetje op W&K’s update.

ik heb het dus meer over de stream dan over de inhoud.

Onder het korte filmpje staat ook een lijst (alfabetisch gerangschikt) met alle pokémon die in de stream voorkwamen.

Stream in 7 minuten:

Alle pokémon die voorkwamen in de 24 uur stream:

  1. Cottonee
  2. Galarian Ponyta
  3. Galloping
  4. Impidimp
  5. Morelull
  6. Phantump
  7. Pikachu
  8. Shiinotic (evulutie van Morelull)
  9. Swirlix

Review:

Was het vernieuwend ? Oja dat wel ! dit hebben ze nog nooit gedaan en het plaatst je meteen ook in game.

Toch ben ik ook teleurgesteld.
Moeten we daar echt 24 uur voor kijken ? Ik had veel meer nieuwe pokemon verwacht. Op 24 uur amper 9 verschillende pokémon gezien, dat om de ~2:30 een unieke pokémon.

ik heb de echte stream effectief gezien, of toch een deeltje er van ! het ging gewoon te traag, ik heb wel wat beters te doen dan naar een leeg fictief bos te kijken. Op de achtergrond waren om de 30 minuten pokémon te horen, maar ik ken niet elke schreeuw van buiten. Morelull heb ik wel herkend, vast omdat ik een vrouw ben ofzo  :fluiten   Morelull is helemaal geen nieuwe pokémon, deze zit in de huidige generatie, nu kan ik wel meedelen dat er geen kabauters in leven , er zaten uiteindelijk blijkbaar veel morelull in het filmpje

maar met die lullen wijk ik een beetje af 😛

EDIT: 5-10-2019 om 22:22, update W&K

Door Bloom

3 gedachte over “Pokémon Sword & Shield stream – kort samengevat”
  1. Goed dat je de pokemon opsomde. Dit geeft een duidelijk overzicht . Hierdoor bekijk ik de stream zelfs niet

Reacties zijn gesloten.