Pokémon Pokémon Red, Blue & Yellow worden vanaf 27 februari 2016 bespeelbaar in Virtual Console. Uiteraard niet gratis, je moet hem net als andere spellen voor Virtual Console aankopen…

Leuk is dat de spellen lokaal draadloos multiplayer ondersteunen. Dat wordt dus nog leuk thuis :p

Meer over Nintendo Virtual consolehttps://www.nintendo.be/nl/Wii/Virtual-Console/Virtual-Console-Download-klassieke-spellen-met-Wii-Wii-Nintendo-626429.html

Lijst met reeds uitgekomen spellen & nog uit te komen spellen: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Virtual_Console_games_for_Nintendo_3DS_(PAL_region)

Door Bloom

10 gedachte over “Pokémon Red, Blue & Yellow 27-2-2016 bespeelbaar in Virtual Console”
 1. Uit pure nostalgie ga ik die misschien toch wel kopen.

  Ik heb het de originele spel nog wel maar dat batterijtje is reeds defect.

  Geen idee of ik het daadwerkelijk ook nog eens uitspeel. Eerlijk gezegd denk ik van niet, de afbeeldingen zijn echt bagger…

 2. Sorry voor het dubbel bericht: Maar ik bedacht net dat het een beetje vreemd is dat er nog geen nieuw Pokémon spel uit is. Ik zou inmiddels een 3de spelletje verwachten in de zelfde reeks. Pokémon Z ofzo ?

 3. Dat spel is 20 jaar oud :scratch: Je hebt veel verbeelding nodig om in die figuurtjes pokémon te zien :wacko: wat een idee om dat opnieuw uit te brengen, ze hadden beter Pokémon Crystal genomen.

 4. Ik denk dat ze een probleem hebben ! In theorie zouden ze een remake van Pokémon diamond & Pearle moeten maken. Alleen zijn deze games veel te recent ! (DSi generatie)

  1. Klopt, alleen zo recent zijn die spellen niet hoor ! Diamond kwam uit in Juli 2007, dat is inmiddels toch al ~8 jaar geleden.

  1. MissingNO Hebben we er vast uitgehaald.
   ze hebben aan het spel ook Wi-Fi toegevoegd, wat wil weggen dat ze een deel van het spel herschreven hebben.

 5. Misschien komt de Hoax rond de Lavendertown muziek weer tot leven :p Ik weet dat sommige internet fora beweerden dat er kinderen zelfmoord pleegden door een fout in deze muziek. Uiteraard is dit niet waar.

Reacties zijn gesloten.