Apex Legends kwam maandagavond uit.
Ik heb zelf meteen ook een kijkje genomen.

De servers deden het prima, ik had niet echt lag. Respawn Entertainment wist waarschijnlijk ook goed in te schatten hoeveel servers je nodig hadden om alles laten te werken, tenslotte hebben ze al massa’s ervaring met Titanfall. Het is ook duidelijk dat deze game op Titanfall gebaseerd is. Er zijn echter geen Titans in de game aanwezig en ook geen exosuits.

Apex Legends lijkt erg op Overwatch en Fortnite

Apex Legends is dus een battle royale-game waarin spelers altijd als een team van drie beginnen. In 1 match doen er 60 spelers mee. Je springt ook uit een vliegtuig, waarna je spullen moet zoeken.

Wat ik er van denk:
Naar mijn gevoel zal dit echter echt nooit een grote game worden. Het is niet vernieuwend genoeg ten opzichte van Overwatch en Fortnite. Als is het wel eens iets anders.
Ik vind het jammer dat er in team gewerkt moet worden, ze hadden er even goed de teams kunnen weglaten.

Door Stella