Niantic werkt samen met Marvel aan een nieuwe AR-game genaamd Marvel World of Heroes.
Net als Pokemon GO is dit spel bedoelt voor de Smartphone & Iphone.

Er wordt wel duidelijk vermeld dat dit een AR-game is, ik hoop dat ze geleerd hebben dat je ook de mogelijkheid moeten voorzien om zonder AR te spelen, indien niet wordt deze game net als Wizards United een flop.

Doel van het spel ?
Wat dacht je, een eigen superheld maken en misdaad bestrijden natuurlijk :DD

Met je eigen gemaakte superheld is het de bedoeling de buurt te patrouilleren om ‘misdaden te verijdelen en missies uit te voeren + interdimensionale dreigingen & superschurken af te weren’

Voor de grotere missies zal je moeten samenwerken met andere Marvel-helden als Spider-Man, Captain America en Wolverine en co.

Nu hoop ik wel dat je tijdens het patrouilleren geen echte flikken tegen komt. Leg maar eens uit dat je met Captain America een speciale missie aan het uitvoeren bent :fluiten

Deze game blijkt vergelijkbare punten te hebben met ingress, want ook daar probeer je gezamenlijk een dreiging te voorkomen.

Wanneer komt het uit ?

De game zou volgend jaar moeten uitkomen, maar er is nog geen inhoud van het spel bekend, wat me toch eerder ongerust maakt.

Niantic heeft eerder een game rond Harry Potter gemaakt maar deze werd vrij snel afgevoerd, Nianitc’s game rond Transformers en Catan hebben ze gewoon geschrapt en nu komen ze met onderstaand basic trailer af, voor mij totaal niet overtuigend. Ik vroeg me zelfs af of dit de moeite was om te vermelden op Hobbygamers.

Door Stella

5 gedachte over “Niantic en Marvel werken aan AR-game World of Heroes.”

Reacties zijn gesloten.