za. mei 21st, 2022

Het gaat natuurlijk over Hogwarts, alleen zal je Harry Potter & de professors uit de film zal je niet tegenkomen aangezien het spel zich in de late jaren 1800.

Hogwarts Legacy is een open-wereld actie-RPG die zich afspeelt in de magische wereld die uit de de Harry Potter-boeken. Ervaar voor het eerst Hogwarts in de 19e eeuw. Je personage is een student die de sleutel heeft tot een oud geheim dat de tovenaarswereld dreigt te verscheuren. Nu kun je net zoals Harry Potter de actie overnemen en in het middelpunt van je eigen avontuur in de tovenaarswereld staan. Je nalatenschap is wat je ervan maakt.

Omschrijving van de game:

Word de student die je altijd al wilde zijn terwijl je het leven op Hogwarts ervaart en op reis gaat door de tovenaarswereld.
Ontdek magische beesten, maak drankjes en beheers het uitspreken van spreuken terwijl je het mysterie van Ancient Magic ontrafelt.

 

De magie van de boeken / films komt in deze game echt tot leven.
Dit is toch wel de droom van elke Harry Potter fan.

De game laat ook duidelijk zien wat de technology tegenwoordig toch allemaal kan.
Veel echter dan dit wordt het niet.

De game komt uit op: PlayStation5, PlayStation4, PlayStation4 Pro, Xbox Series X|S, Xbox One consoles, Nintendo Switch en PC.

Ik zou aanraden deze game voor PC te kopen omdat een computer toch veel beter overweg kan grafische zaken dan een console en een deel van de magie zit hem echt wel in het grafische.

 

Meer informatie op de officiële site: https://www.hogwartslegacy.com

Door Stella

3 gedachte over “Hogwarts Legacy – Release date Oktober 2022”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
more...