Daar is eigenlijk een goed (Engels) filmpje over van ZoëTwoDots

“How To Get Roaming Gimmighoul & All Vivillon Patterns:”

STAP 1: ( instellingen op de switch)

De 1ste stap om Gimmighoul & Gholdengo te krijgen in Pokémon Go is om je Pokémon Go account te verbinden met Pokémon Scarlet of Violet.
Je kan verbinden met een Scarlet / Violet exemplaar van een vriend of met je eigen spel of een combinatie van spellen.
Je moet wel een geüpdatet versie van Pokémon Scarlet / Violet hebben.
Zorg er dus voor dat je de laatste versie van het spel hebt anders werkt dit niet.
Start pokémon GO en start Pokémon Scarlet / Violet  open het Poké Portal.
Daar, selecteer je de Mystery Gift.

Selecteer  ‘Connect to Pokémon Go’:

Stap 2: ( instellingen op Pokémon GO)

Ga naar de Pokémon Go Settings, die je kan via het hoofdmenu.

Daarna, moet je op ‘Connected Devices and Services drukken

Druk daarna op ‘Nintendo Switch’ ->  ‘Connect to Nintendo Switch’

 

Stap 3: (Verdergaan op de switch)

Klik op Nintendo Switch op ‘Pair with a Pokémon Go account’  en daarna op “YES”

Het is het best dat je dit zo gelijktijdig mogelijk goed. Anders krijg je een “time out” foutmelding.

Als dat gebeurd probeer gewoon opnieuw.

Stap 4: ( we zijn nu verbonden)

Verstuur je postcards naar Pokémon Scarlet en Violet in Pokémon Go

Eerst, moet je ‘Connect to Pokémon Go’ op je Nintendo Switch selecteren, wat je kunt vinden in de Mystery Gift opties waar je bij kunt komen via het Poké Portal. Wanneer je dit allemaal gedaan hebt is het tijd om terug te keren naar je mobiel.

In Pokémon Go, moet je je Postcard Book openen welke je kunt vinden in je Items Bag.

Vervolgens selecteer je de Postcard die je naar Scarlet of Violet wil versturen, voordat je de knop rechtsonderin indrukt. Deze zal je vervolgens vragen of je echt deze Postcard wil versturen. Je moet hiervoor op ‘Send’, gevolgd door ‘Yes’ drukken.

Het is belangrijk om te weten dat je maar één Postcard per dag kan versturen. De timer hiervoor reset elke middernacht. De Postcard die je verstuurd blijft in je Postcard Book, maar je kan van elke Postcard maar één versturen naar een Nintendo Switch.

De Postcard zal nu verstuurd worden naar Scarlet of Violet!

 

 

STAP 5: verzending gelukt

Hiermee verdien je in Scarlet of Violet wat Gimmighoul Coins, items en andere Vivillon zullen beginnen te verschijnen in Paldea.

Het patroon van de Vivillon hangt samen met de regio waar vanuit je de postcard stuurt.
Wanneer je in Pokémon Go Postcard pinned uit Nederland / België zul je een encounter met een Scatterbug tegenkomen, die kan je vervolgens evolueren in een Vivillon met het Continental patroon.

 

In de tussentijd, in Pokémon Go, zul je een Coin Bag ontvangen als dit de eerste keer was dat je een Postcard hebt verstuurd.

Wanneer je de Coin Bag hebt, zal iedere keer dat je een Postcard verstuurd deze bag rechargen, waardoor je het dus veel vaker kunt gebruiken.

 

Hoe vang je Gimmighoul in Pokémon Go

Om Gimmighoul in Pokémon Go te vangen moet je gebruik maken van de Coin Bag, waardoor Roaming Form Gimmighoul 30 minuten lang in het wild zullen verschijnen.

Je kunt de Coin Bag één keer per dag gebruiken en hij kan opnieuw opgeladen worden door een Postcard in Pokémon Go naar Pokémon Scarlet of Violet te sturen aan de hand van de stappen hierboven uitgelegd.

Terwijl de Coin Bag actief is zullen Gimmighoul regelmatig verschijnen op je locatie. We willen je wel aanraden de Coin Bag te gebruiken terwijl je aan het wandelen bent in plaats van wanneer je zit gezien het er op lijkt dat dit resulteerd in meer Gimmighoul encounters.

Verder let op dat Roaming Form Gimighoul echt geniepig klein kunnen zijn, dus hou een oog op je scherm. Zolang je de omgeving natuurlijk nog wel een beetje in de gaten houdt!

Wanneer de Gimmighoul niet verschijnen wanneer je de Coin Bag gebruikt, raden we je aan om je game data te refreshen. Je kunt dit doen door naar Pokémon Go’s ‘Advanced Settings’ te gaan. In onze ervaring werkt het allemaal naar wens wanneer je dezelfde settingen als hieronder hebt.

Terwijl je Gimmighouls vangt, verzamel je waarschijnlijk Gimmighoul Coins, die essentieel zijn voor het krijgen van Gholdengo in Pokémon Go…

Hoe evolueer je Gimmighoul naar Gholdengo in Pokémon Go

Om Gimmighoul in Gholdengo te laten evolueren in Pokémon Go, moet je 999 Gimmighoul Coins verzamelen. En hoewel dit aanzienlijk minder is dan de vereiste 9999 coins in Pokémon Scarlet en Violet, is het alsnog een aanzienlijke uitdaging om al deze munten te verzamelen in Pokémon Go.

Gholdengo

Gimmighoul Coins kunnen verzameld worden door Golden PokéStops te spinnen, Roaming Form Gimmighoul in het wild te vangen en wanneer je een Gimmighoul als je buddy Pokémon hebt. Voor elk van deze activiteiten is het echter niet gegarandeerd dat je een Gimmighoul Coin krijgt, dus bereid je op een lange taak voor om uiteindelijk een Gholdengo te krijgen.

De hoeveelheid munten die je krijgt zal ook hoogstwaarschijnlijk klein zijn. Ons grootste advies hiervoor is daarom ook geduld. Geduld, gebruik een Coin Bag en zorg ervoor dat je een Gimmighoul als buddy hebt. Deze quest is express ontwerpen om een tijd te duren.

Het is ook een goed idee om een oog vrij te houden voor mogelijke toekomstige events die PokéStops goud zullen maken. Er is ook een ‘Lure Module’ waardoor deze PokéStops goud worden, waarover meer hieronder.

Je kunt overigens ook vrij makkelijk bijhouden hoeveel meer coins je nog nodig hebt om Gimmighoul te laten evolueren. Druk hiervoor simpelweg op de ‘Evolve’ optie wanneer je kijkt naar de Pokémon statistieken.

Op het moment van schrijven is er ‘free box’ voor een gelimiteerde tijd gratis beschikbaar in de in-game store. Deze geeft je 9 Gimmighoul Coins. Een klein gedeelte van de grote benodigde hoeveelheid, maar gezien wat een mooie start dit is, raden we je aan dit te doen.

Onthoud – Pinap Berries verhogen niet de hoeveelheid coins die je krijgt van het vangen van een Gimmighoul, maar ze verhogen nog wel steeds de hoeveelheid catch candy die je verdient.

Golden Lure Modules in Pokémon Go uitgelegd

Hoe meer Postcards je verstuurd naar Pokémon Scarlet en Violet, hoe meer kans je loopt om een Golden Lure Module te ontvangen.

Wanneer je vervolgens een Golden Lure Module op een Pokéstop gebruikt is er een kans dat deze zal transformeren in een Golden Pokéstop. Wanneer je deze op zijn beurt spinned, dan is er een kans dat je wat Gimmighoul Coins verdient. Net als met elke andere methode van Gimmighoul Coins verdienen is er echter altijd een kans dat dit je niets oplevert.

Toch krijg je van het spinnen van een Golden Pokéstop meer items dan van een reguliere Pokéstop. En als je ongelovelijk veel mazzel hebt kom je misschien wel een Roaming Form Gimmighoul tegen. Hoewel dit echt heel erg zeldzaam is.

Wanneer je al een Golden Lure Module in je inventory hebt dan krijg je, wanneer je normaal van Scarlet en Violet er nog een zou krijgen, in plaats daarvan Gimmighoul Coins.

 

Bron: eurogamer.nl

Door Bloom