Ik heb de serie bekeken en er komen toch wel enkele herkenbare zaken naar voor.
Dat zal zeker ook zo zijn voor gamende jongens

De serie zit goed in elkaar, alleen voelt het wel een beetje aan alsof elk meisje gamed om te streamen en dat is natuurlijk niet waar.
Persoonlijk denk ik dat het aantal mensen die spelletjes speelt enorm is toegenomen door games zoals Pokemon GO en nu ook Hogwarts Legacy
Het is dan ook logisch dat meer meisjes spelletjes spelen.
Ik denk ook dat vaak niet geweten is hoeveel meisjes er nu juist spelletjes spelen omdat dit vaak kleinere games zijn en niet elke game een community (nodig) heeft.

Daar komt ook bij dat spelletjes veel toegankelijker zijn geworden dan vroeger.
Vroeger moest je wel een Nintendo DS, Playstation, Xbox of dure game computer hebben om te kunnen spelen
Tegenwoordig zitten spelletjes gewoon in je handtas (of broekzak)

Link naar de gratis te bekijken serie: npo3.nl/gamer-girls

Wat is jouw gender ?

Wat is jouw gender ?
7 answers
×

 

EDIT DOOR BLOOM: 1-3-2023

 • Uitgelichte afbeelding vervangen door afbeelding van hogere kwaliteit.
 • De poll is een goed idee, maar je doet het beter genderneutraal -> poll volledig herbegonnen (er moet herstemt worden)

Door Cox Cos

5 gedachte over “Documentaire Gamer Girls + Wat is jouw gender ?”
 1. Ik vraag me toch af wat die p o r n o ( lees only fans) daar toch moet tussen zitten. Dat zal toch maar een hele kleine minderheid zijn die daar aan mee doet + naar kijkt. :wacko:

  1. Tsja, de media hé. Vermoedelijk fel overroepen. Ik denk niet dat veel gamers mensen geld geven aan onlyfans. Als je iets wil zien zijn er genoeg gratis p o r n o kanalen.

   1. Ik vraag me inderdaad af welke gamer daar nu zijn geld aan uit geeft. Als gamer steek je jouw geld in games niet in Only fans of Youtube troep.

    1. Op only fans staat vast niet alleen s e x en YouTube heeft ook muziek kanalen. Het kan dus wel, maar het zal wel een minderheid zíjn die daar geld aan uitgeeft.

Reacties zijn gesloten.