Na ‘Ms. Marvel’ doet Marvel een nieuwe poging om een vrouwelijk personage om te zetten in een tv serie.Ditmaal gaat het over Jennifer Walters haar beroep is advocaat en ze is het nichtje van Bruce Banner, beter bekend als de Hulk. In de eerste aflevering was te zien hoe Jennifer Walters transformeert in She-Hulk. De details ga ik natuurlijk niet verklappen, maar de eerste aflevering was echt wel een goede mix van komedie & actie.

She-Hulk beheerst haar krachten op een andere manier dan de originele Hulk, ze leert sneller en heeft een andere manier van omgaan met woede (wat voor een vrouw erg herkenbaar zal zijn), maar qua fysieke kracht is ze zwakker dan de originele Hulk, deze heeft uiteraard reeds meer ervaring en ziet er ook veel sterker uit.

Het voelt heel anders aan dan de andere Marvel superhelden films & series en net dat maakt She-Hulk leuk om naar te kijken.
Ook komt het liefdesleven van She-Hulk ruim aan bod, incl. de dates waar toch wel enkele herkenbare situaties ontstaan.

Wong speelt ook een belangrijke rol in de serie. Het personage Wong komt orgineel uit Doctor Strange, wat ik persoonlijk niet de beste Marvel superheld vind. Over de Sorcerer Supreme is eigenlijk weinig bekend uit eerdere series. Buiten dat hij zich altijd aan de regeltjes houd. In She-Hulk wordt hij ook zo neergezet. Maar is hij ook een eerder grappige man die geniet van materiële zaken. Nu hij Sorcerer Supreme is, heeft hij maar weinig vrije tijd voor zichzelf om te genieten van de eenvoudige dingen in het leven, waaronder het inhalen van een veelgeprezen tv films en series. In de 4de aflevering krijgt hij er een sidekick bij in de vorm van de LA party girl Madisynn King. Een party girl in combinatie met de eerder stijve Wong, het levert de nodige grappige momenten op.

Wat me alvast opviel is dat er reeds in de eerste aflevering stevig gedronken wordt in de serie en vaak leid dat tot extra grappige momenten.

De serie krijgt echter een lage score op rottentomatoes.com, er zijn ook redelijk veel negatieve reviews te vinden al vraag ik me wel af op wat deze gebaseerd zijn, de serie is nog niet helemaal te bekijken.

Als je geen Disney+ abonnement hebt zou ik er geen abonnement voor aanschaffen, maar ik geef de serie toch zeker een Score 7/10.

Trailer:


Wat hebben we geleerd met naar deze serie te kijken:

  • Zat zijn levert grappige situaties op
  • Als je date doe je dat best in het groen

Door Cox Cos

7 gedachte over “Disney+ – She-Hulk review”
  1. Goede review ! De serie start inderdaad sterk maar oogt minder spannend naar het einde toe.

Reacties zijn gesloten.