Laatste update: 3 JUNI 2016

Nintendo heeft bij het 20-jarig jubileum van Pokémon bekendgemaakt dat eind 2016 twee nieuwe games voor de Nintendo 3DS zullen verschijnen: Pokémon Sun en Pokémon Moon. Sinds de eerste game in 1996 verscheen zijn er wereldwijd al meer dan 275 miljoen exemplaren verkocht.
Verder werd aangegeven dat verschillende elementen uit de vorige games in deze game zullen terugkomen, we verwachten dan ook dat hier heel wat oudere personages & Pokémon zullen in meespelen.

Pokémon Sun & Moon bevatten pokémon van de 7de Pokémon generatie. Momenteel is er nog niet zoveel gekend over deze nieuwe generatie Pokémon. Wel weten we dat de nieuwe generatie Pokémon NIET zal bestaan uit 150 Nieuwe Pokémon. Het zullen veel minder Pokémon zijn en we verwachten dat er een paar evoluties, pre -evoluties & nieuwe mega vormen van bestaande Pokémon uitkomen.

Respons op de game van Pokémon Company International:

“De games uit de Pokémon-serie vormen het hart van het Pokémon-universum en bieden een paar van de meest heugenswaardige Pokémon-momenten voor onze fans,” aldus J.C. Smith, Senior Director Consumer Marketing bij The Pokémon Company International. “Ik kan niet wachten om de reacties van onze fans te zien wanneer ze nieuwe avonturen beleven in Pokémon Sun en Pokémon Moon.”

Officiele trailers:

Eerste aankondiging:

Een filmpje over De starters:

Onderstaand filmje laat ons meteen ook een deel van de gameplay zien. Het spel ziet er vrij goed getekend & modern uit. Grafisch is de game duidelijk gebaseerd op Pokemon X & Y / Omega Ruby & Alpha Sapphire. Dit kunnen we inderdaad alleen maar toejuichen !

Een filmpje over de legendarische pokémon + meer detail over Alola (=de nieuwe pokémon wereld)

Hier zien we dat Alola op verschillende eilanden ligt. Voor de eerste keer in de Pokémon game geschiedenis speelt een volledig spel zich af op eilanden. Dit doet ons een beetje terugdenken aan de eilanden op Fire Red & Leaf Green. Al is het meteen duidelijk dat deze game zich op tropische eilanden afspeelt.

Nieuwe pokemon gespot in filmpje CrooCoomagazine:

pokemon-sun-moon-corocoro-trailer-nieuwe-onbekende-pokemon

GameXplain’s Review (starters) – Engels

Filmpjes uit Japan – Pokémon Sun & Moon

 

 

Bronnen:

De Telegraaf

CrooCoo magazine

https://www.youtube.com/user/PokemonOfficieel

http://www.pokemon.com/nl/ 

pokemonunited.nl

Pokémon Direct

Door Stella

4 gedachte over “DE NIEUWE Pokémon Sun & Moon Nieuws !”
  1. Er is in pokémon sun and moon veel waterlandschap aanwezig 🙂 . Een ideaal spel voor watertrainers 😀

  2. Hier is nog niets over vrijgegeven. Ik hoop dat het niet vol Tentacool zit, die ben ik immers beu gezien :p

Reacties zijn gesloten.